PDA

View Full Version : Break from Creatine, reload??



HP666
09-02-2007, 06:20 PM
I read that Creatine stays in your system for quite some time. I have been using Cell Tech Hardcore for the last few weeks. I went away for the weekend and forgot to bring it so there was a three day gap where I took no Creatine. Do I need to go through the reloading phase again? Thanks.

Chris255
09-02-2007, 06:24 PM
Nah, you still have plenty left in your system. Just maybe have 1 serving with two scoops if you're really worried about it. But next, don't buy cell tech hardcore...

and oh, how were the stomach aches?

Bako Lifter
09-02-2007, 06:52 PM
You don't need to "load" creatine at all. And don't buy cell tech ANYTHING.

sCaRz*Of*PaiN
09-02-2007, 10:11 PM
If creatine wasn't in your system, you'd fall to the ground limp in a fetal position.