PDA

View Full Version : How to make a high glucose shake?



Deathwish
06-06-2004, 11:33 AM
What should I add to a shake to make it have large amounts of glucose, around 100g?

TheGimp
06-06-2004, 11:35 AM
Just use dextrose?

Deathwish
06-06-2004, 11:39 AM
haha right. I completely forgot about dextrose. It is basically glucose isn't it?

TheGimp
06-06-2004, 11:43 AM
Yes, dextrose is short for dextrorotary glucose. In terms of molecular structure it's the mirror image of (l-)glucose. So it's basically the same thing.