PDA

View Full Version : oats?



xbranman2
11-08-2006, 09:04 PM
can oats be chopped into a protein shake with a hand blender?

ddegroff
11-08-2006, 09:05 PM
I use a coffee grinder.

Works perfectly.

getfit
11-08-2006, 09:06 PM
use a coffee grinder or blender.Not sure with a hand blender.

xbranman2
11-08-2006, 09:14 PM
well see the thing is i have a hand blender and have no money right now and i was wondering if there was any other way to get my oats into my shake?

getfit
11-09-2006, 02:30 AM
well see the thing is i have a hand blender and have no money right now and i was wondering if there was any other way to get my oats into my shake?
Try the hand blender and see if it works.

ianewilson
11-09-2006, 06:18 AM
I have used a hand blender to add oats to my proteing shakes. It worked okay for a while but I think the abuse it suffered from all of the frozen fruit killed it.

It did work well when it was working.

RedSpikeyThing
11-09-2006, 08:03 AM
well see the thing is i have a hand blender and have no money right now and i was wondering if there was any other way to get my oats into my shake?

I use oats with a hand blender. It works well.